Οδοντιατρική Κλινική

DR George Touma
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ DENTAL LASER
DR. GEORGE TOUMA

Ασχολούμαι με την αισθητική οδοντιατρική σχεδόν 20 χρόνια veneers (όψεις πορσελάνες) και bonding, από το 2005 ασχολούμαι με τις εφαρμογές laser στην οδοντιατρική.

Οι εμφράξεις μπορούν να γίνουν χωρίς την χρήση του τροχού. Μπορούν να γίνουν με την χρήση του laser.

Οι ενδοδοντικές θεραπείες γίνονται με μια επίσκεψη σε ποσοστό 90% με την χρήση του διοδίου laser,ακόμα και ουλίτιδας και παραδοντίτιδες θεραπεύονται αποτελεσματικά με την χρήση των laser..

Η επιστημονική μου κατάρτιση και η χρήση των συσκευών laser ,εξασφαλίζουν υψηλή βαθμίδα φροντίδας και εγγυημένα αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ. Γιώργος Τούμα.

01 Dental Prevention 1

Πρόληψη
τερηδόνας

02 Dental Implant 1

Οδοντικά
Εμφυτεύματα

03 Root treatment 1

Ενδοδοντική
θεραπεία

04 Dental Checkup 1

Προληπτικός
'Ελεγχος

Dental Laser Pagos Ergasias 05

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Παρέχουμε Γενικά, Παιδοδοντική και Αισθητική Οδοντιατρική, Εμφυτεύματα και ενδοδοντικές υπηρεσίες. Στην Dental Laser, προσπαθούμε να προσφέρουμε σωστές συμβουλές, σε συνδυασμό με την καλύτερη οδοντικής και στοματικής χειρουργικής φροντίδας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα υγιές στόμα.

Dental Laser Odondiatriki Edra 06

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους ασθενείς μας και να διασφαλίσουμε τη διακεκριμένη υπηρεσία μέσω εξατομικευμένων, έντιμη, ηθική και τεκμηριωμένη φροντίδα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την κοινότητα μας να επιτύχουν την άριστη στοματική υγιεινή μέσα από την υψηλή ποιότητα, διεπιστημονική και οικονομικά αποδοτική στις οδοντιατρικές υπηρεσίες και διαδικασίες.

Dental Laser 02

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Πάθος για την τελειότητα, την αφοσίωση στη διατήρηση ενός αξεπέραστη ποιότητα, και μια αγάπη για την πραγματοποίηση για κάθε ευτυχισμένο ασθενή, Στην Dental Laser παίρνουμε το χρόνο για να κατανοήσουμε τους ασθενείς, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Κάθε φορά!

Παρεχουμε τις καλυτερες λυσεις
Φροντίζοντας τα δόντια σας

Το Dentallaser είναι το μέλλον της οδοντιατρικής! Η χρήση του στην καθημερινή πράξη δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην θεραπεία πολλών ασθενειών που πλήττουν μαλακούς και σκληρούς ιστούς του στόματος. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και εγγυάται μακροχρόνια και σίγουρα αποτελέσματα.

  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Οδοντική Χειρουργική
  • Εμφυτεύματα
  • Περιοδοντολογία
  • Προσθετική
  • Ενδοδοντία
dentallaser slider pic4
Close
Close